Camperplaats Eindhoven

Naar een camperplaats Eindhoven? Kom naar Camperplaats Vessem! Even lekker neerstrijken op onze doorreiscamping, bijtanken voor de volgende dag en fris en fruitig weer op doorreis. 

Onze camperplaatsen bij Eindhoven:

  • 15 minuten rijafstand van Eindhoven
  • 6 personen
  • Ligging vooraan de camping
  • Honden toegestaan
  • Alle voorzieningen inbegrepen

Camperplaats te huur vanaf € 15,00 per nacht!

Camperplaats Eindhoven reserveren

Waarom onze camperplaats Eindhoven de ideale tussenstop is

Onze camperplaats Eindhoven is de ideale stop als u op vakantie gaat naar België, Zuid-Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië. Maar ook als u juist net voor terugkomst nog wil overnachten is onze camperplaats Eindhoven perfect.

Rustige ligging in de natuur

Camperplaats Vessem ligt in het dorpje Vessem, midden in de natuur. Om goed te herstellen van uw lange reis, is een rustige plek precies wat helpt. Lekker voor de camper, op een stoeltje, genieten van de buitenlucht en de rust. Heerlijk! En laat onze camperplaatsen daar nu precies voor zijn ingericht. Ze liggen namelijk vooraan de camping. Lekker rustig. 

Dicht bij een snelweg zodat u snel verder kan

Onze camperplaats ligt dan wel in de natuur, maar op 10 minuten rijafstand vindt u al de N284 en A67. Uw reis kan dus enorm snel doorgezet worden! 

Camperplaats Eindhoven

De hond is ook van harte welkom

Op vakantie gaan is het leukst als de hond ook mee kan. Bij Camperplaats Vessem zijn honden (max. 2 per camperplaats) dan ook van harte welkom. Geniet de hond? Dan geniet u ook. En dat vinden wij mooi om te zien. 

Camperplaats reserveren