Doorreiscamping

Een lange reis maken naar het buitenland of een ontspannen autotrip maken naar uw vakantiebestemming? Dan is doorreiscamping Camperplaats Vessem een uitstekende optie voor u! 

Camperplaatsen met elektriciteit. Water en legen van chemische toiletten erbij inbegrepen. Honden toegestaan.

Camperplaats vanaf € 15,00 per nacht!

>>> Naar onze doorreiscamping

Een doorreiscamping met veel voorzieningen

Camperplaats Vessem is met zijn vele voorzieningen de beste doorreiscampig in Nederland. Vooral als uw reis naar België, Frankrijk of Zuid-Duitsland gaat, is onze doorreiscamping ideaal. Want dicht bij de grote stad Eindhoven vindt u onze camperplaats. Lekker in de natuur zodat u de reis de volgende dag goed kan doorzetten. 

Elektriciteit en sanistation aanwezig

Verblijft u op onze doorreiscamping? Voor camperaars hebben we aan het begin van de camping en speciaal veldje voor campers. U kunt uw water verversen en legen bij het sanistation. 

Alles inbegrepen

Wat onze doorreiscamping vooral uniek maakt is dat u tijdens uw tussenstop gratis gebruik kan maken van onze kwaliteitsfaciliteiten, zoals het zwembad, de speeltuinen, midgetgolfbaan en sportvelden. Ideaal als de kinderen ook gezellig mee gaan op vakantie met de camper.

Doorreiscamping Brabant

Neemt u de hond ook gezellig mee?

Doorreiscamping Camperplaats Vessem is de ideale vakantiebestemming voor hondenliefhebbers. Per camperplaats zijn namelijk 2 honden toegestaan, zodat u uw trouwe viervoeter(s) niet hoeft te missen tijdens uw vakantie.

Op de camping zelf is er genoeg ruimte om samen met uw hond te genieten van de buitenlucht. Met maar liefst 40 hectare aan groene grond, is er genoeg ruimte om lekker te wandelen en te spelen met uw hond.