Doorreiscamping

Een lange reis maken naar het buitenland of een ontspannen autotrip maken naar uw vakantiebestemming? Dan is doorreiscamping Camperplaats Vessem een uitstekende optie!

Bij het boeken van de camperplaatsen kunt u gebruik maken van alle voorzieningen: elektriciteit, water en legen van chemische toiletten. Honden zijn ook toegestaan.

Camperplaats vanaf € 15,00 per nacht en vlakbij Eindhoven, Eersel en Bladel.

>>> Naar onze doorreiscamping

Een doorreiscamping met veel voorzieningen

Camperplaats Vessem is met zijn vele voorzieningen de beste doorreiscamping van Nederland. Vooral als uw reis naar België, Frankrijk of Zuid-Duitsland gaat, is onze doorreiscamping ideaal. Want dicht bij de grote stad Eindhoven vindt u onze camperplaats. Lekker in de natuur zodat u de reis de volgende dag goed kan doorzetten. 

Elektriciteit en sanistation aanwezig

Verblijft u op onze doorreiscamping? Voor camperaars hebben we aan het begin van de camping en speciaal veldje voor campers. U kunt uw water verversen en legen bij het sanistation. Verder zijn er ook goed onderhouden sanitaire gebouwen beschikbaar.

Alles inbegrepen

Wat onze doorreiscamping vooral uniek maakt, is dat u tijdens uw tussenstop gratis gebruik kan maken van onze faciliteiten zoals:

  • Het zwembad
  • De speeltuinen
  • De midgetgolfbaan
  • Sportvelden

Ideaal als de kinderen ook gezellig mee gaan op vakantie met de camper.

Doorreiscamping Brabant

Neemt u de hond ook gezellig mee?

Doorreiscamping Camperplaats Vessem is de ideale vakantiebestemming voor hondenliefhebbers. Per camperplaats zijn namelijk 2 honden toegestaan, zodat u uw trouwe viervoeter(s) niet hoeft te missen tijdens uw vakantie.

Op de camping zelf is er genoeg ruimte om samen met uw hond te genieten van de buitenlucht. Met maar liefst 40 hectare aan groene grond, is er genoeg ruimte om lekker te wandelen en te spelen met uw hond.

Horeca 

Heeft u trek gekregen na een lange rit of wilt u de dag goed beginnen met lekkere broodjes? Dan kunt u terecht bij onze cafetaria met heerlijke snacks of het winkeltje met verse broodjes en andere lekkernijen. Zo gaat u goed op pad!

Doorreiscamping reserveren